Jdi na obsah Jdi na menu

Běh K. Šenovem 2011.

12. 5. 2011

 

9.ročník Běhu Kamenickým Šenovem.b2.jpg
 
Je 8.května 2011 a krásné slunečné ráno .Pořadatelům prostě počasí přeje a tak může začít závěrečná příprava před zahájením závodu. Pořadatelé v čele s ředitelem závodu Jiřím Pilným vytyčují tratě,připravují stupně vítězů a všechny potřebné informace pro přijíždějící závodníky.
Před devátou hodinou je připravena i prezentace.Závod je součástí Českolipské běžecké ligy a je to konkrétně 8. kolo. Po sedmi kolech jsou v popředí i závodníci pořádajícího klubu biatlonu celkově třetí je Nikol Majcherová a zároveň vede kategorii ml.žákyň.Také Milan
Vašák,Věra Junková,Kristýna Sihelníková a Jitka Gittlerová jsou ve svých kategoriích mezi
prvními závodníky.
b6.jpgPřed desátou hodinou se zaplňují prezentační listy hlavně těch nejmenších a všichni nedočkavě přešlapují v okolí startu. Před startem těch nejmenších je jasné,že dětské kategorie počtem převýší počty dospělých.V jednotlivých kategoriích se vystřídalo 74 dětí. Někdo s úsměvem nad úspěchem,někteří s pláčem nad nepovedeným závodem.Ti nejmenší byli odměněni drobnou cenou všichni, v dalších kategoriích první tři a další dostali fotografii na památku.
b52.jpgDo hlavního závodu na 6 km vyrazilo 38 závodníků a protože tentokrát nebyl jasný favorit s napětím diváci i pořadatelé očekávali zprávy z tratě. Brzy se do čela vypracoval strojový tempem Milan Michálek z Mělníka,za ním druhý v cíli skončil Milan Nemeth z AC Česká Lípa,třetí v celkovém pořadí byl Josef Procházka z ASK Děčín.V ženách byla nejrychlejší Pavla Loudová z AC Česká Lípa před Ivanou Slaměnou z téhož klubu a třetí byla Markéta Pilná z pořádajícího klubu. Poděkování patří Městu Kamenický Šenov,Základní škole Prácheň,a firmám Zahradnictví Doubek, MEXI obchod palivy p..Macháček, Gold Bohemia p. Doškář, Cyklosport Kamenický Šenov,Výrobní družstvo SOKOV Sosnová,každý přispěl svým dílem k uspořádání závodu.Na závěr poděkování starostovi p.Kučerovi a místostarostovi panu Jechovi že se aktivně zúčastnili celého závodu a předání cen vítězům.
 b70.jpg

b76.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Běh Šenovem 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Michal - Video

13. 5. 2011 19:58

Doufám že potěší i video z této skvělé akce http://www.youtube.com/watch?v=XPrHT-m8iW4